Bespaar op de kosten van een hovenier!

Ontwerpen van uw tuin

De schitterende tuin die u al een lange tijd in gedachte heeft. Het tot leven brengen van deze droomtuin, is het belangrijk om deze op papier te zetten. Hierbij is het aan te raden om een tuinarchitect in te schakelen.

Een tuinontwerp begint met een schets, maar eindigt met specifieke maten waarbij met allerlei factoren rekening word gehouden. Zo kunnen er bepaalde planten of bestrating worden gekozen. Bij de uitvoering kan hier nog iets worden gewijzigd, maar daardoor is het goed om het ontwerp en de uitvoering onder 1 dak te hebben.

Meer informatie over wat u kunt verwachten van een ontwerp? Neem contact met ons op.

Wij zijn actief bij u in de regio en bieden een scherp tarief aan. Daarbij schuwen wij contact niet en willen we samen tot een mooi ontwerp komen

Specialisaties Hovenier de Jong

Specialisaties Hovenier de Jong

  • Tuinaanleg nieuwe tuin
  • Renoveren tuin
  • Schutting
  • Vijver aanleggen
  • Kunstgras
  • Bestrating

Waarom zijn wij de juiste partij?

Met onze landelijke dekking en diverse locaties, zijn wij snel ter plekke zonder hoge voorrijkosten te moeten rekenen.

Per jaar hebben wij zo een 13.000 aanvragen voor een tuinontwerp. Zo zal ook uw ontwerp ook met passie en kennis worden samengesteld.

Daarnaast hebben wij direct alle kennis in huis om alles op te lossen. De wensen voor uw ideeen voeren wij uit.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat een tuinontwerp, de uitvoerende hovenier zal helpen. Er zijn een zaken zoals de juiste afmetingen, die zorgen dat het uitvoeren via de juiste stappen uitgevoerd kan worden.

Onze tuinarchitecten van Hovenier de Jong hebben de juiste certificering.

95% van onze klanten betreft een particuliere tuin. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor bedrijven met grote oppervlaktes.

Mogelijkheden voor uw tuin

In een ontwerp kunnen alle mogelijkheden worden verwerkt. Hierbij zal er ook vaak dingen geschrapt moeten worden. Afhankelijk van het budget en afmetingen, zal het ontwerp tot stand komen.

Een tuinontwerp word dan ook in samenspraak gemaakt. Het ontwerp zal dan ook vaak aangepast worden tot deze helemaal naar wens is. Tevens zullen onze ontwerpers een aantal ideeen opdragen wanneer men daar open voor staat.

De ervaring van onze ontwerpers kan dus ook nieuwe inzichten geven. Het gesprek onderling is daarom de basis waaruit het resultaat zal ontstaan.

 

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze Hoveniers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw Tuin?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.