Bespaar op de kosten van een hovenier!

Tuinaanleg van uw nieuwe tuin

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning, zal de tuin kaal opgeleverd worden. Het grote voordeel hierbij is dat deze zelf naar smaak is in te delen. Dit zal voor zowel een voor- als achtertuin gelden.

Een nieuwe tuinaanleggen betekend dat er veel mogelijkheden zijn. Hierbij kan er gekozen worden tussen diverse soorten tuinen:

 • Onderhoudsvrije tuin
 • Natuurtuin
 • Eventueel een vijver of tuinhuis
 • Kunstgras of echt gras?
 • Allerlei soorten bestratingen

Veel vragen en beslissingen die gemaakt dienen te worden. Daarom is het goed om ook na te denken over het tuinontwerp.

Specialisaties Hovenier de Jong

Specialisaties Hovenier de Jong

 • Tuinaanleg nieuwe tuin
 • Renoveren tuin
 • Schutting
 • Vijver aanleggen
 • Kunstgras
 • Bestrating
nieuwe tuin aanleggen

Waarom zijn wij de juiste partij?

Met onze landelijke dekking en diverse locaties, zijn wij snel ter plekke zonder hoge voorrijkosten te moeten rekenen.

Per jaar hebben wij zo een 13.000 adressen ingepland voor het aanleg van een tuin. Zo zal ook uw tuin vakkundig aangelegd worden.

Daarnaast hebben wij direct alle kennis in huis om alles op te lossen. Wij doen niet enkel de aanleg maar kunnen ook de tuin onderhouden.

Door het hele land worden onze diensten afgenomen en zijn wij binnen no-time in uw regio. Met een persoonlijk aanspreekpunt gedurende het proces, bent u verzekerd van een strakke planning en korte lijntjes. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij met u meedenken.

De tuinmannen van Hovenier de Jong hebben de juiste certificering en kennis in huis.

95% van onze klanten betreft een particuliere tuin. Ook voor het aanleggen van een tuin rondom uw bedrijfspand zijn wij inzetbaar. Graag komen wij op locatie langs om een indicatie te krijgen van de wensen.

Waar rekening met houden?

De planning zal een belangrijk onderdeel zijn. Bij de oplevering van de nieuwe woning is het natuurlijk niet leuk als er nog maanden overheen gaan voordat de tuin afgemaakt gaat worden. Ook bij het bestellen van bepaalde materialen kunnen er enkele weken overheen gaan. Tijdig bestellen en laten inplannen zal zorgen dat alles mooi aansluit.

Bij de aanschaf van een nieuw huis worden er vaak al veel kosten gemaakt. Ook het aanleggen van een nieuwe tuin dient daarom in het plaatje meegenomen te worden.

Wij van Hovenier de Jong bieden scherpe prijzen aan, maar dan nog zal er bij de aanleg van een gehele tuin rekening gehouden worden met de kosten. Vraag vrijblijvend een prijs aan voor de uitvoering van onze werkzaamheden.

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze Hoveniers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw Tuin?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.