Bespaar op de kosten van een hovenier!

(Sier)Bestrating

Heeft u de keuze gemaakt om een deel of gehele tuin van de tuin te bestraten? Er zullen diverse keuze gemaakt moeten worden tussen de soorten bestratingen en het leggen hiervan. Tegels/stenen zijn er in diverse soorten en maten. Voor iedere tuin is er wel een soort die past.

De stratenmakers die wij in dienst hebben, weten precies hoe ze de stenen moeten leggen. Ook het afschot en afvoer van het water is essentieel. Wanneer de stenen op de verkeerde wijze worden gelegd, zal je binnen een paar maanden/jaren hier last van krijgen.

 Denk na over de volgende opties:

  • Materiaal
  • Formaat van de stenen
  • Kleurenopties
  • Patronen

 

Specialisaties Hovenier de Jong

Specialisaties Hovenier de Jong

  • Tuinaanleg nieuwe tuin
  • Renoveren tuin
  • Schutting
  • Vijver aanleggen
  • Kunstgras
  • Bestrating

Waarom zijn wij de juiste partij?

Met onze landelijke dekking en diverse locaties, zijn wij snel ter plekke zonder hoge voorrijkosten te moeten rekenen.

Per jaar hebben wij zo een 13.000 adressen ingepland voor nieuwe terrassen. Zo zal ook uw bestrating vakkundig gelegd worden.

Daarnaast hebben wij direct alle kennis in huis om alles op te lossen. De wensen voor bestrating voeren wij uit.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat zelf leggen onderschat word. Er zijn een aantal stappen die bepalen hoe goed en stevig de bestrating er ligt. Wanneer er stappen worden overgeslagen is de kans op verzakking heel groot

De stratenmakers van Hovenier de Jong hebben de juiste certificering.

95% van onze klanten betreft een particuliere tuin. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor bedrijven met grote oppervlaktes.

Scherp tarief voor iedere bestrating

De kosten voor bestrating zijn grotendeels afhankelijk van het materiaal. Naast het materiaal zijn er ook de kosten van onze stratenmakers. Door ons inkoopvoordeel kan de bestrating tegen een goede prijs worden ingekocht. Ook de kosten voor onze vakman is relatief laag, aangezien ze snel en goed werken.

De prijzen zijn bij ons op te vragen. Hiervoor hebben we wat meer informatie nodig over de wensen. Heeft u een idee, dan is het goed om zoveel mogelijk te delen met ons.

Neem direct contact met ons op om gratis en vrijblijvend een offerte te ontvangen. Met een beter beeld van de kosten is het ook eenvoudiger om een keuze te kunnen maken.

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze Hoveniers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw Tuin?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.