Diensten
kruiwagen vol

Voor iedere klus in de tuin kunt u aankloppen bij Hovenier de Jong. Dagelijks zijn onze hoveniers op pad voor uiteenlopende opdrachten. Het kan zijn dat het enkel gaat om bestrating of het kappen van een boom. Ook het aanleggen van een compleet nieuwe tuin of renoveren van een bestaande tuin word dagelijks door ons uitgevoerd.

Door het hele land zijn onze mannen hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de tuin naar wens te gebruiken is.

Zelf aan de slag gaan is een optie, maar op het moment dat een tuin verkeerd word aangelegd of onderhouden, dan betaal je hier over enkele jaren de rekening van. Soms kan de tuin er nog goed uit zien na het leggen, maar de basis is dan vaak niet goed.

Ook gebruik maken van onze diensten, kijk hieronder voor het complete overzicht en schakel ons in! 

Overzicht diensten

Tuinaanleg nieuwe tuin

Vooral bij nieuwbouwwoning is het aanleggen van een nieuwe tuin aan de orde. Bij een bestaande tuin spreken we van tuinrenovatie. Bij een nieuwe tuin is er vaak ook nog geen indeling bekend en is alles vrij in te richten.

Meer over deze dienst

Tuinrenovatie

Het renoveren van de tuin is nodig wanneer de tuin niet juist is onderhouden. Na de renovatie zal de tuin weer fris ogen en kunt u genieten van het moois wat u eigenlijk al had, maar wat altijd nog verborgen zat.

Meer over deze dienst

Bestrating

Van klinkers tot leggen van grote natuurstenen. Het leggen van bestrating is een vak apart. Onze stratenmakers weten exact hoe alles gelegd dient te worden voor de juiste afvoer van het regenwater. Dit is nodig om schade in de toekomst te voorkomen.

Meer over deze dienst

Tuinonderhoud

Om de tuin netjes te houden is het plegen van periodiek onderhoud veelal een vereisten. Afhankelijk van wat er in de tuin staat, kan deze periode afwijken. Een tuin vol tegels zal minder onderhoud vergen dan een tuin vol planten/bomen.

Meer over deze dienst

Boomverzorging

Staat er een zieke boom in de tuin en dient die verzorgt te worden. Of moet er een boom gesnoeid worden? Onze boomverzorgers kunnen op alle hoogtes uit de voeten. Ook het verwijderen van een boomstronk is geen probleem.

Meer over deze dienst

Tuinontwerp

Zowel bij een nieuwe tuin of de renovatie hiervan, kan het wenselijk om een ontwerp te maken. Dit kan zelf worden gedaan op een kladje, of professioneel door iemand hier dagelijks met bezig is. Hierdoor kunnen er nieuwe ideen ontstaan die de tuin een geheel ander uiterlijk kan geven.

Meer over deze dienst

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze Hoveniers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw Tuin?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.